CityD-WES NV, bundeling van ervaring, expertise en enthousiasme

Twee sterke merknamen die nu echt de krachten hebben gebundeld. CityD en WES waren via een aandelenrelatie al aan elkaar gekoppeld. Vandaag zijn alle consultancy-activiteiten gebundeld onder de vlag van CityD-WES nv.

Als ondernemer kun je gebruikmaken van de  kmo-portefeuille en een financiële tegemoetkoming bekomen bij CityD-WES, die een geregistreerd dienstverlener is.

Stel een vraag.

En krijg snel antwoord.

Onze experts helpen je graag.

Twee sterke merken.

CityD logo

CityD refereert naar uitdagingen en kansen voor de stedelijke omgeving, onafhankelijk of de vraag nu komt van een overheid of van een private speler. Gemene deler is steevast dat het resultaat van ons werk kan bijdragen tot een versterking van de economische en maatschappelijke dynamiek in regio’s, steden en gemeenten.

DataD logo

DataD appelleert aan bedrijven en organisaties die nieuwe marktmogelijkheden wensen te exploreren, nood hebben aan objectieve analyses in de zoektocht naar een nieuwe identiteit of positionering, expansieplannen gedegen willen voorbereiden of de haalbaarheid van investeringen wensen in kaart te brengen.

Vijf pijlers, één benadering

Al onze activiteiten en expertise zijn opgebouwd rond vijf vakgebieden. Kies het vakgebied dat aansluit bij jouw specifieke vraag en bezoek het merk dat je hier het beste bij kan helpen.  Bel ons zeker als je meer info wil over onze specialisaties.

Lokale economie
& retail

Overheden hebben er alle belang bij om met gericht en faciliterend beleid het economisch weefsel te versterken. Dit bepaalt de aantrekkelijkheid en welvaart van een stad of gemeente, zeker in een snel veranderende wereld.

Toerisme
& leisure

Ontspanning, cultuur, toerisme, sport, gastronomie, het maakt allemaal deel uit van een strategisch plan toerisme en vrije tijd, dat CityD-WES graag voor jou wenst uit te werken op basis van een toeristisch onderzoek voor regio’s en steden.

vastgoed &
gebiedsontwikkeling

Daar waar stedelijke voorzieningen wijzen op de activiteitsgraad, moeten we er ook zorg voor dragen dat deze activiteiten ruimtelijk en stedenbouwkundig goed ingebed zijn in het stedelijk weefsel. Wij vinden de ideale match van beide.

Citymarketing &
centrummanagement

Citymarketing is de strategische communicatiekapstok bij uitstek waar hele stedelijke administraties hun dienstverlening aan kunnen ophangen. Een consequente toepassing verhoogt de herkenbaarheid en de fierheid voor bewoners en betrokkenen.

Marktstrategie &
marktonderzoek

CityD-WES organiseert zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek. We gaan verder dan data en leveren heldere inzichten in de behoeften en het gedrag van consumenten/klanten in jouw markt. Deze inzichten vertalen we in actiegericht advies waarmee je aan de slag kan.

Project in de kijker:

Citymarketing Hoogstraten

Citymarketing is niet zomaar een stad verkopen in een catchy slogan, maar strategische keuzes maken zodat bewoners, bezoekers en bedrijven precies weten wat ze mogen verwachten op vlak van voorzieningen, troeven en communicatie.

Voor Hoogstraten stelde CityD-WES in samenwerking met het communicatieagentschap Supermoon een gedetailleerd citymarketingplan op. Het plan ondersteunt de stad om gericht toe te werken naar doeltreffende initiatieven en speerpuntsectoren die de kernkwaliteiten van Hoogstraten extra in de verf zetten. We schenken dus eerst aandacht aan het product zelf, dan pas aan de verkoop ervan. Hoogstraten gaat onder andere aan de slag met city dressing, een campagne rond ambassadeurschap die de hartelijkheid van Hoogstraten benadrukt, een vernieuwde toeristische website en een interne campagne voor het stadspersoneel.

Met het merk CityD begeleiden we steden en regio’s van A tot Z bij de belangrijke en strategische positioneringsoefening die citymarketing is.

Ook geïnteresseerd in citymarketing voor jouw stad of gemeente?
Contacteer ons voor een vrijblijvende (digitale) afspraak!

Meer weten over onze projecten?

Ons dynamisch team

Jan Boots

Zaakvoerder &
Strategisch klankbord

+32 (0)473 62 20 33
jan.boots@cityd-wes.be

Pascal Steeland

Marktonderzoek &
klantgerichte strategieën

+32 (0)473 33 09 04
pascal.steeland@cityd-wes.be

Mathias Declerck

Kernversterking, sector- & marktonderzoek

+32 (0)474 85 22 25
mathias.declerck@cityd-wes.be

Sigrid Defurne

Toerisme, citymarketing 
& leisure

+32 (0)475 27 76 48
sigrid.defurne@cityd-wes.be

Kirsten Blanckaert

Lokale economie, centrum- & parkmanagement

Silvie Vandewijer

Citymarketing & retail

+32 (0)491 95 24 05
silvie.vandewijer@cityd-wes.be

Elisabeth Van Houtte

Markt- & dataonderzoek

Liam Driessens

Markt- & dataonderzoek

+32 (0)468 04 87 14
liam.driessens@cityd-wes.be

Quinten Cormenier

Dynamic Consultant
Spatial Economics

+32 (0)477 93 04 23
quinten.cormenier@cityd-wes.be

Ellen De Witte

Dynamic Consultant

+32 (0)475 94 47 91
ellen.dewitte@cityd-wes.be

Myriam Vanhooren

Officemanagement &
projectadministratie

+32 (0)50 36 71 36
myriam.vanhooren@cityd-wes.be

Marthe De Ketelaere

Projectadministratie

Kom jij ons team versterken?

CityD-WES vult het team aan met partners en freelancers…

…om snel en professioneel onze expertise te versterken

Wim Bruneel | data-analist
Studio H2L

Blog

Huh? Ondernemend? Zomer doet toch aan vakantie denken? Ja, dat klopt, maar bij CityD denken we ook aan de vele […]
Naast onder andere Overijse, Heist-op-den-Berg en Dilbeek ondersteunt CityD-WES ook in Aarschot de lokale economie. Als actie in het kader […]
Overijse is één van de gemeenten waar CityD-WES er actief de lokale economie ondersteunt. Met de organisatie van een jobbeurs […]

Kantoor Oost

Officenter – Bosdel 54/13

3600 Genk

Kantoor West

Baron Ruzettelaan 27

8310 Brugge

Tel

+32 (0)473 62 20 33
+32 (0)50 36 71 36

Algemene informatie:     BE 0893.688.912    IBAN BE43 0017 3142 1001

Contacteer ons:

  Kantoor Oost:

  Kantoor West:

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  velden met een * zijn verplicht

  Bij het gebruik van dit formulier ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Vind ons op sociale media: