De werken aan het nieuwe stadhuis naderen stilaan het einde. Over enkele weken pronkt er een nagelnieuw administratief centrum op de site van het voormalige Sint-Jozefcollege. CityD-WES is in Beringen verantwoordelijk voor het centrummanagement en werkt samen met de handelaars en de dienst Lokale Economie aan een levendige binnenstad. Het stadhuis als nieuwe publiekstrekker zal hierbij een belangrijke locomotief zijn.

Meer passage en een aantrekkelijk centrum staan voor Beringen als doelstelling voorop. De wekelijkse woensdagmarkt komt terug naar het marktplein en ook de kermis moet groeien. Horeca en handel slaan de handen in elkaar en kunnen samen met de ondersteuning van de stad hun troeven uitspelen.

Silvie Vandewijer is voor CityD-WES centrummanager in Beringen en ziet dat de stad leeft. Ze is er dan ook van overtuigd dat inzetten op meer zichtbaarheid voor het centrum, een aantrekkelijk straatbeeld en meer bezoekers aantrekken op termijn zal lonen. De weg is nog lang maar Beringen heeft zich de afgelopen jaren onmiskenbaar gemanifesteerd als derde stad van de provincie.

De stad organiseert op 9 en 10 oktober 2021 een feestelijk openingsweekend van het nieuwe stadhuis. Kernversterking krijgt er in Beringen voortaan een nieuwe dimensie bij

Lees hier het artikel uit De Zondag van 3 oktober 2021.

Ook geïnteresseerd in centrummanagement voor jouw stad of gemeente? Wens je meer te weten over CityD-WES? Contacteer ons voor een vrijblijvende (digitale) afspraak!

Meer weten?

We vertellen je graag wat we allemaal gedaan hebben en wat we allemaal voor jou kunnen doen. Stuur ons een bericht met jouw vraag of bel ons even op!

Contacteer ons direct:

Tel: +32 (0)473 62 20 33