CityD-WES voorziet de stad Brussel van commerciële actieplannen per wijk (commercieel ontwikkelingsschema) en een instrument om de commerciële mix op haar grondgebied te monitoren (webobservatorium voor de handel). Brussel heeft een heel uitgebreide waaier aan voorzieningen, van wijk- en buurtondersteunend tot internationaal belang. Ook op vlak van handel is Brussel het kloppend hart van België.

Deze opdracht heeft een duur van drie jaar, uitvoeringstermijn 2020-2022, waarin de stad Brussel 25 wijken heeft geselecteerd die worden geanalyseerd door CityD-WES.

Voor het webobservatorium organiseerden we een opleiding voor het stadspersoneel, geheel binnen de geldende coronamaatregelen en deels hybride. Onze partner voor deze uitvoering is Viewpoint uit Nederland. Aan de hand van de door hen gemaakte instructievideo en enkele praktische oefeningen ter plaatse zijn de stadsmedewerkers in staat het soort handel te bekijken per wijk, branche of zelfs op straatniveau. Diverse weergavemogelijkheden, waaronder een luchtfoto, maken het werken met de viewer makkelijk en aangenaam.

Ook geïnteresseerd in professionele ondersteuning voor jouw project?
Contacteer ons vrijblijvend voor een (digitale) afspraak.
We horen graag met welke van onze vijf pijlers we jou van dienst kunnen zijn.

Meer weten?

We vertellen je graag wat we allemaal gedaan hebben en wat we allemaal voor jou kunnen doen. Stuur ons een bericht met jouw vraag of bel ons even op!

Contacteer ons direct:

Tel: +32 (0)473 62 20 33