We kunnen er al lang niet meer omheen dat het slecht gaat met onze planeet. Zelfs de hardnekkigste klimaatontkenners beginnen toe te geven dat we met een probleem zitten. Het goede nieuws is dat collega Elisabeth Van Houtte weet hoe het tij te keren is. Door met z’n allen kleine inspanningen te leveren, verkleinen we de milieu-impact en beperken we onze uitgaven.

Elisabeth werkt sinds december 2020 bij CityD-WES als markt- en dataonderzoeker. Ze exploreert nieuwe marktmogelijkheden voor bedrijven en organisaties en staat in voor beleidsonderzoek.

Samen met het team van CityD-WES bepalen we via objectieve analyses de beste positionering voor jouw merk of bedrijf, gaan we de klantentevredenheid na en ook een aanbodanalyse, concurrentieanalyse en haalbaarheidsanalyse behoren tot de mogelijkheden.

In het boek dat Elisabeth samen met haar zus schreef, deelt ze haar kennis via 365 weetjes, tips en recepten. De interesse in ecologie en duurzaamheid kreeg Elisabeth door van haar vader, een milieuwetenschapper. Het boek is er voor iedereen die, dag per dag, een steentje wil bijdragen aan duurzaamheid. Voor elk verkocht boek wordt bovendien één boom geplant.

Wist je dat CityD-WES ook voor jouw bedrijf of organisatie een impactanalyse kan uitvoeren op vlak van milieu en duurzaamheid? Daarnaast helpen we bedrijventerreinen aan een duurzame inrichting en ook voor binnensteden werken we een future proof inrichting uit. Het kwantitatief onderzoek van ons merk DataD brengt jou de nodige inzichten zodat ook jij je steentje kunt bijdragen.

Wens je meer te weten over vastgoed en gebiedsontwikkeling of marktstrategie en marktonderzoekContacteer ons!

Meer weten?

We vertellen je graag wat we allemaal gedaan hebben en wat we allemaal voor jou kunnen doen. Stuur ons een bericht met jouw vraag of bel ons even op!

Contacteer ons direct:

Tel: +32 (0)473 62 20 33