Op 5 juni 2023 vindt in het BMCC de eerste editie van de ‘Brugge Awards’ plaats. Vanaf nu kunnen elk jaar negen ondernemingen en/of ondernemers in verschillende categorieën in de prijzen vallen. Jan Boots is vanuit CityD-WES voorzitter van de jury. De jury bestaat verder uit niet-Brugse externe deskundigen uit verschillende economische sectoren én de juryleden hebben affiniteit met de Brugse regio. Een Brugse onderneming nomineren kan nog tot 31 maart.

Met de Brugge Awards zetten Brugge.inc en Stad Brugge de Brugse ondernemers op een positieve manier in de kijker.
Jaarlijks bekroont Brugge Awards negen ondernemingen en/of ondernemers in verschillende categorieën op basis van hun verwezenlijkingen en hun betekenis voor Brugge als bedrijvige en vooruitstrevende stad.

Elke onderneming en/of ondernemer met een vestiging in Brugge kan zichzelf kandidaat stellen of kan genomineerd worden voor een award. Er zijn negen categorieën:
• Start-up award
• Tech scale-up award
• Onderneming van het jaar
• Shoppingbeleving
• Verrassende horeca
• Flavourite Bruges award
• Nieuwbouw/renovatie award
• Green award
• Brugs ambassadeur
De Lifetime Achievement Award is de joker en zal uitgereikt worden wanneer een ondernemer voor heel zijn of haar carrière in de bloemetjes wordt gezet.

CityD-WES mag de jury voorzitten. De jury bestaat verder uit niet-Brugse externe deskundigen uit verschillende economische sectoren. Jan Boots heeft als zaakvoerder van CityD-WES uiteraard affiniteit met de Brugse regio, want één van onze filialen is gelegen in de Baron Ruzettelaan. Met CityD-WES ondersteunen we onder andere de lokale handel in diverse steden en gemeenten wat meteen aanleunt bij de categorieën shoppingbeleving, verrassende horeca en flavourite Bruges. Via onze expertise rond ruimtelijke economie behoren ook bedrijfshuisvesting, circulaire economie, start- en scale-ups tot onze expertise, wat ons tot ideale partner maakt voor de Brugge Awards.

Op maandag 5 juni 2023 worden in het BMCC de prijzen uitgereikt. Het belooft een feestelijke avond te worden met presentatie door Rani Deconinck, een walking diner met netwerkmogelijkheden en DJ Sven Ornelis om de avond af te sluiten.
De award zelf is van de hand van de Brugse letterbeeldhouwster Maud Bekaert.

Iedereen mag een Brugse onderneming nomineren en dit nog tot 31 maart via www.bruggeawards.be. Dus hou je zeker niet in als je een Brugs bedrijf een hart onder de riem wilt steken!

Wil je meer weten over onze pijler Lokale Economie & Retail en de ondersteuning die we je met ons merk CityD kunnen bieden? Contacteer ons voor een vrijblijvende (digitale) afspraak!

Meer weten?

We vertellen je graag wat we allemaal gedaan hebben en wat we allemaal voor jou kunnen doen. Stuur ons een bericht met jouw vraag of bel ons even op!

Contacteer ons direct:

Tel: +32 (0)473 62 20 33