Als centrummanager voor Beringen is Sandra Huyskens van CityD-WES de contactpersoon tussen de stad en de handelaars. Ze helpt de stad met parkeerbeleid, detailhandelsvisies,… en heeft vooral contact met de handelaars zelf die ze helpt om ideeën uit te werken.

In alle steden en gemeenten die CityD-WES ondersteunt bij centrummanagement, worden momenteel leegstand en de corona-problematiek naar voor geschoven als grootste knelpunten. Om de handelaars toch op de voorgrond te kunnen houden, organiseert Sandra nieuwe evenementen, volledig corona-proof. Zo kreeg Oudenaarde al een succesvolle online modeshow, waarvan het format nu herhaald wordt in Beringen.

De virtuele modeshow van Beringen bekijk je gewoon thuis via YouTube.

Met modellen als Kelly Pfaff en Veronique De Kock barst de show van het talent, dat vakkundig in beeld wordt gebracht. Roel Vanderstukken verzorgt het commentaar. De deelnemende handelaars verschijnen telkens op het scherm waardoor geïnteresseerden snel de collectie op de website van de winkel kunnen opzoeken en zo meer informatie krijgen over de winkel die ze later fysiek kunnen bezoeken. Kledingcollecties voor vrouwen, mannen en kinderen komen aan bod, maar ook haarstyling, juwelen, accessoires en zelfs wijn. Extra spannend is de wedstrijd waarmee je kans maakt om je favoriete outfit van de show te winnen.

Benieuwd waarmee CityD-WES jouw organisatie kan helpen? Neem dan contact op met Sandra.Huyskens@cityd-wes.be.

Het interview met TV Limburg over centrummanagement en de virtuele modeshow kun je hier bekijken.

Wens je meer te weten over onze pijler citymarketing & centrummanagementContacteer ons!

Meer weten?

We vertellen je graag wat we allemaal gedaan hebben en wat we allemaal voor jou kunnen doen. Stuur ons een bericht met jouw vraag of bel ons even op!

Contacteer ons direct:

Tel: +32 (0)473 62 20 33