Ontdek wat Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Mol en Hoogstraten samen met CityD-WES en de provincie Antwerpen ondernemen om hun winkelstraten nieuw leven in te blazen, binnen het project Straat in het vizier.

Het slotevenement, dat online werd georganiseerd op 16 oktober 2020, bracht een interessant programma met reportages ter plaatse en online inspiratiesessies.

CityD-WES stond in voor de inspiratiesessie rond acquisitie waarbij methodieken voor het invullen van beschikbare panden werden besproken.

Indien je ook de andere sessies wilt herbekijken: plenaire sessie en inspiratiesessie 2

Ook geïnteresseerd in gericht advies om in jouw stad of gemeente lokale economie te stroomlijnen? Misschien vraag je je als handelaar af op welke punten je dient in te zetten nu de coronacrisis alle kaarten heeft herschud. Wil je als startende onderneming ondersteuning bij het realiseren van je ambities?
Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op!

Goed om weten: de Provincie Antwerpen ging met 40 Antwerpse steden en gemeenten een raamcontract aan voor identiteitstrajecten. Binnen dit raamcontract kunnen die steden/gemeenten meteen een opdracht plaatsen, zonder verschillende offertes te hoeven opvragen.

Meer weten?

We vertellen je graag wat we allemaal gedaan hebben en wat we allemaal voor jou kunnen doen. Stuur ons een bericht met jouw vraag of bel ons even op!

Contacteer ons direct:

Tel: +32 (0)473 62 20 33