Centrummanagement bestaat uit het bundelen van krachten van verschillende stakeholders die samen de sfeer en het beeld van het centrum bepalen. Op basis van een gezamenlijke visie en aanpak en door het bundelen van krachten kan men immers meer bereiken dan alleen. Centrummanagement staat gelijk aan maatwerk. Geen enkele stad en/of gemeente is hetzelfde en heeft andere noden en wensen.

CityD-WES is in verschillende steden en gemeenten actief als centrummanager. In Halle neemt Jan Boots deze taak op zich.
In het kader van de meerjarenplanning werd beslist om het uitbouwen van de Stad Halle tot een aantrekkelijke winkelstad een prioriteit te maken. Dit vergt beleidskeuzes om de handel en wandel te faciliteren op stedenbouwkundig, infrastructureel, verkeerstechnisch en reglementair vlak. Maar dit vergt ook handen en voeten om met gerichte acties, nieuwe en vernieuwende initiatieven alle actoren mee te krijgen in een wervend verhaal.

Afgelopen jaar werden er al heel wat acties en evenementen georganiseerd in de Halse binnenstad: Win je Zaak in Halle, Hallegro (lente-opendeur), de Zomerbraderie, Herfst in Halle,… Bovendien staat Halle, net zoals vorig jaar, op 29 oktober weer helemaal in het teken van Halloween. Later dit jaar wordt er ook nog een heuse eindejaarsactie gelanceerd en zal er, naast het Huis van de Kerstman, ook weer heel wat te doen zijn rond Kerstmis.

Heb jij ook vragen rond citymarketing en centrummanagement? Of ben je geïnteresseerd in vastgoed en gebiedsontwikkeling? Wens je meer te weten over CityD-WESContacteer ons!

Meer weten?

We vertellen je graag wat we allemaal gedaan hebben en wat we allemaal voor jou kunnen doen. Stuur ons een bericht met jouw vraag of bel ons even op!

Contacteer ons direct:

Tel: +32 (0)473 62 20 33