CityD-WES organiseerde binnen het project ‘Straat in het Vizier’ workshops in Geel. Het project is een initiatief van de provincie Antwerpen en vijf steden en gemeenten uit de Antwerpse Kempen: Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Hoogstraten en Mol. De provincie Antwerpen stelde CityD-WES aan om de stad Geel te begeleiden bij het acquisitietraject met als doel op een duurzame en integrale wijze beschikbare panden te koppelen aan potentiële afnemers.

Er werden twee workshops georganiseerd om te komen tot een vooraf uitgewerkt manifest of afwegingskader waaraan nakende en toekomstige ontwikkelingen in en rond het kernwinkelgebied best dienen te voldoen. De ene workshop ging dieper in op mobiliteit en randvoorwaarden (begeleid door Jan Boots (CityD-WES) en Jochen Vandeven (centrummanager)) en bij de andere werd het programma van de stad Geel onder de loep genomen (begeleid door Silvie Vandewijer (CityD-WES) en Barbara Temmerman (provincie Antwerpen)).

Zo kregen eigenaars en handelaars de mogelijkheid een aantal principes goed te keuren zodat deze ontwikkelingen op de meest optimale en meest gedragen wijze kunnen ingepast worden in het binnenstedelijk weefsel.

Meer weten?

We vertellen je graag wat we allemaal gedaan hebben en wat we allemaal voor jou kunnen doen. Stuur ons een bericht met jouw vraag of bel ons even op!

Contacteer ons direct:

Tel: +32 (0)473 62 20 33