CityD-WES wenst u een prettig eindejaar en een hoopvol 2022!

Hoe beter dan met enkele sfeerfoto’s van de stad Halle, waar CityD-WES verantwoordelijk is voor het centrummanagement?

Met ons merk CityD zijn we in vele steden aan de slag met opstart, uitvoering en begeleiding van centrummanagement, binnenstadsmanagement en/of verweefmanagement en er komen nog wel nieuwe begrippen. De essentie is dezelfde: samen kunnen we meer en visie zonder uitvoering is dode letter. Centrummanagement is geëvolueerd van een promotiegerichte benadering naar een meer vastgoedgerichte benadering. CityD heeft deze evolutie mee mogen vorm geven en kan intussen bogen op tonnen ervaring.

Van centrummanagement over citymanagement naar citymarketing of omgekeerd.

Het één geeft uitvoering aan het ander. Regio’s, steden of gemeenten wensen aan de hand van hun kernkwaliteiten duidelijke keuzes te maken, zodat bewoners, bezoekers en bedrijven duidelijk weten welke omkadering ze krijgen aangereikt zowel naar aanbod van stedelijke voorzieningen als naar infrastructuur. Het DNA van een stad of gemeente speelt hierbij een belangrijke rol als rode draad in de communicatie.

Citymarketing is vandaag de strategische communicatiekapstok bij uitstek waar hele stedelijke administraties hun dienstverlening aan kunnen ophangen. Een consequente toepassing verhoogt de herkenbaarheid, het samenhorigheidsgevoel, de fierheid voor bewoners en betrokkenen. Citymarketing gaat verder dan de creatie van een nieuwe huisstijl. Citymarketing is de bepalende factor voor het meerjarenbeleid van een overheid.

CityD-WES ondersteunt de stad Halle, haar handelaars en haar belangenorganisaties met het voorbereiden en coördineren van slimme maatregelen voor de versterking van de handelskern. Focus ligt op samenwerking, op het bundelen van middelen en inspanningen en vooral op het benadrukken van het gezamenlijk doel. Met de eindejaarscampagne brengen we sfeer en gezelligheid en bovenal een mooie start voor een hoopvol 2022!

Geniet mee van de sfeerbeelden!

Meer weten?

We vertellen je graag wat we allemaal gedaan hebben en wat we allemaal voor jou kunnen doen. Stuur ons een bericht met jouw vraag of bel ons even op!

Contacteer ons direct:

Tel: +32 (0)473 62 20 33